Actueel

The Placemaker in volle gang

De herfst kondigt zich aan, de vakanties zijn afgelopen; tijd voor een update. Waar staan we met The Placemaker? Wat voor voortgang hebben we de afgelopen maanden geboekt in onze projecten?

In Nijmegen zijn we inmiddels druk bezig met de wijk Grootstal met Muziekwonen. Op 28 augustus is met een informatieavond het startsein gegeven voor een haalbaarheidsonderzoek. Veelbelovend waren de enthousiaste reacties van de aanwezigen. Op 2 oktober is er een vervolgavond gepland. Het project omvat ca. 40-50 huizen en appartementen, in huur en koop. De gemeente Nijmegen is er vanaf het begin bij betrokken.

Muziekwonen Tilburg

 

Ook is er nieuws te melden over een nieuw project in Boxtel (herontwikkeling van De pastorie en De Pastorietuin van de Heilige Hartkerk). We komen op korte termijn naar buiten met dit mooie project in het hart van Boxtel.

En we zijn natuurlijk met nieuwe acquisities bezig. Onze manier van werken als klantgestuurde ontwikkelaar krijgt steeds meer waardering bij partijen. We worden dan ook steeds vaker uitgenodigd om mee te denken over projecten waar juist dat element gevraagd wordt.

In Nijmegen zal er op korte termijn meer helderheid komen over de planning van het project Minidorp in de Waalsprong. Na een periode van stilstand zal er in dit jaar besluitvorming binnen de gemeente Nijmegen worden voorbereid. Wij hebben er alle vertrouwen in dat we daarna weer verder kunnen en dit project alsnog richting realisatie kunnen brengen.

Muziekwonen Tilburg2

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest