Moderne community

The Placemaker gebruikt de kracht van de moderne community

De kwaliteit van wonen en leven gaat vooruit als je woont op een plek waar je je thuis voelt, waar je dingen samen doet als je dat wilt, en waar je altijd de vrijheid hebt je eigen ding te doen. Een plek – anders gezegd – met een moderne community. Met The Placemaker máák je zo’n plek.

Geborgen, vertrouwd en open

Jouw plek wordt een plek met mensen die hetzelfde in het leven staan als jij, die liefde hebben voor de locatie of het gebouw en die jouw interesses delen. Een plek waar je je buren kent en erop kan vertrouwen dat ze er zijn als je ze nodig hebt. Waar je met een gerust hart je kinderen buiten kan laten spelen. Waar ook ruimte is voor opgroeiende pubers, met respect en aandacht voor hún specifieke behoeftes. Waar je gebruik kan maken van voorzieningen die de kwaliteit van je leven vergroten en die je deelt met je buren (en dus niet zelf hoeft te hebben). Een plek bovendien waar je spontaan mensen kan ontmoeten, maar waar je je ook kan terugtrekken als je behoefte hebt aan privacy.

Participatie: geen must, wel een mogelijkheid

Die behoefte aan privacy en rust is heel goed te combineren met onze woon- en leefconcepten. Sterker nog, het is er een integraal onderdeel van. Participatie is bij The Placemaker dan ook geen must, maar een mogelijkheid. Het is een kans voor mensen die er behoefte aan hebben en die hun woongenot ermee kunnen vergroten. Belangrijk bij elk project is de vraag: ‘Wat doe je samen en wat doe je alleen?’ Wat het antwoord is op die vraag, bepaal je helemaal zelf. Dat is de essentie van een community 2.0.

Jouw woondroom waarmaken

Dit alles, in combinatie met maximale invloed op je woning en woonomgeving, biedt je de ingrediënten om jouw woondroom waar te maken. Zónder er grijze haren van te krijgen. Want wij nemen je veel regelwerk uit handen; wij bewaken het proces, wij beheersen de risico’s en waar nodig nemen we die weg, en wij regelen de vergunningen en de besluitvorming. Ook zijn we – samen met jou – actief in de begeleiding van de bouw. Bovendien hebben we aandacht voor wat er allemaal na de oplevering moet gebeuren.

Zie ook:
The Placemaker gaat voor waarde-creatie.
The Placemaker speelt maximaal in op woontrends in de samenleving.